Welkom

Tarief Contact  Foto

 

13 mai 2010

 

"Un grand merci pour votre accueil chaleureux. Votre gîte est superbe, très bien équipé et bien pensé, très propre."

 

Martine, Patrick et leur famille. (Charleroi)

 

 

20 Augustus 2010

 

! Photos Reen !   

Voor een bezoek aan de streek van de Ardense valleien is Sevry lekker centraal gelegen.

En wie rust en kalmte verkiest en tegelijkertijd ruimte en comfort wil, is in deze gîte aan het goede adres.

Huis en gîte zijn drie jaar geleden grotendeels in kwaliteitshout gerealiseerd. Aan alles hebben de gastheer en gastvrouw gedacht bij de bouw en inrichting van hun ecologisch verantwoord buiten. En steeds staan zij open voor suggesties tot verbetering. Onze gastheer verstaat wel Nederlands en kan zich redelijk in het Vlaams redden.

De gîte - het ruime gastenverblijf op de begane grond - van de heer en mevrouw Van Schaftingen ligt fraai tegen een van de vele hellingen met fantastisch zicht op de rivierdalen.  Deze streek is ook geliefd voor het uitgebreide culturele erfgoed, waaronder kastelen met bijbehorende landgoederen.

De nabijheid van auto(snel)wegen maakt dat voor dagtochten een gebied van Luik tot de stad Luxemburg en plaatsen in de Eifel en het Zwarte Woud en ook in  Noord-Frankrijk goed te bereizen zijn.

Veel informatie over reisdoelen is in de gîte aanwezig. Mocht u een rustdag willen of  wanneer het mocht regenen, er is voldoende literatuur voorhanden en er liggen ook spelletjes.

Kortom: we hebben hier een goede en comfortabele week vertoefd!

Reen, Henny en Yvette (Bunde - Nederland)

 

Andere kiekjes van Reen

 

 

24 octobre 2010

 

"Nous avons passé un WE merveilleux, à Sevry, dans votre superbe gîte ! Le gîte est très propre et bien équipé. La région est excellente pour faire de grandes randonnées à cheval.

Merci pour votre accueil chaleureux.

Nous reviendrons !"

 

Erwin et Catherine. (Landen - Belgïe)